Online kalkulator

Sett opp et integrert skjema og kalkulator på hvilken som helst side på nettstedet ditt. Dette vil øke konverteringer på nettet og interaksjoner med besøkende på nettstedet. Å vise kunder priser og besparelser via nettet, reduserer også din jobb senere og sparer deg for verdifull tid.

Mobirise

Hvorfor ha en kalkulator på nettstedet? 

Å bruke en online kalkulator er uten tvil den mest tids- og kostnadseffektive måten å finne ekte interesse for ditt produkt eller din tjeneste. Ved å bruke en online kalkulator sikrer du at alle har tilgang til prisen på produktet eller tjenesten din inkludert alle variabler.

Det er nå ikke lenger nødvendig å kaste bort tid på manuelle tilbud. I stedet vil prisantydningsbyggeren gjøre jobben for deg og hjelpe deg med å oppdage gode leads. På denne måten reduserer du tiden du bruker på å samhandle med generell trafikk og heller fokusere på oppfølging av leads med en ekte interesse for ditt produkt eller tjeneste.

Noen fordeler med Online kalkulator

01.

Kalkulator og handelsløsning i ett.

Om du/dere er en bedrift og selger tilpassede produkter, er det fornuftig å selge dem online via en produktkonfigurator. Ikke bare optimaliserer dette kjøpsopplevelsen, men det skaper også mindre problemer for deg som bedriftseier. Med vår online kalkulator kan du bygge en kalkulator som godtar kortbetalinger via STRIPE.

02.

Spar tid

La kundene selv justere innstillingene for å finne ut deres pris, avkastning eller besparelser. Dette vil gjøre salgsprosessen enklere for dine kunder, og du vil kun forholde deg til potensielle kunder med interesse for ditt produkt..

DEMO KALKULATORER

  • DragonWeb Production
    Bjørn Evjes gate 7
    3681 Notodden
  • Foretaksregisteret:
    919 364 920 MVA