Hvorfor velge DWP

DragonWeb Production er et webdesignfirma som spesialiserer seg på å tilby bedrifter profesjonelle, elegante og moderne nettsteder samt robuste markedsføringsverktøy. I dagens hardt konkurrerende marked, bør god online tilstedeværelse ikke overses. Vi ønkser å jobbe tett og personlig med kundene våre og hjelpe firmaer opp og frem.

Mobirise

Det er lett å komme igang

#1

Ta kontakt, få et tilbud.

Den beste måten å komme i kontakt med oss ​​på er gjennom vår helpdesk. Derfra kan vi gi deg et estimat for hva en ny side vil koste - slik at du kan ta en informert beslutning så snart som mulig. Jo mer detaljert informasjon du kan gi oss, jo mer nøyaktig estimat kan vi returnere.

#2

La oss bli kjent med selskapet ditt.

Om vi blir enige om å ta prosjektet et skritt videre, ønsker vi å bli bedre kjent med din bedrift. Dette kan vi gjøre over en kopp kaffe, et firmabesøk eller f.eks. et Skype-møte. DWP har tro på en personlig service.

#3

Utviklingen starter

Når vi er enige om funksjoner, innhold, presentasjon og lignende, starter vi utviklingen av siden. Avhengig av omfang og tilgjengelig informasjon, vil denne prosessens varighet variere fra klient til klient. Vi vil holde deg godt informert underveis.

#4

Overlevering og publisering

Etter noe tid med godt samarbeid, gjennomgåtte revisjoner og skaping av innhold, publiserer vi websiden til ditt domene. Siden er nå online og en grundig siste sjekk utføres før vi sier oss helt fornøyde med resultatet.
Gratulerer...!

Det er enkelt å jobbe med oss

Når vi får kjenskap til ditt ønskede omfang og visjon, vil vi gi deg et tilbud som beskriver alt du trenger for å ta en informert beslutning. Forespørsler er gratis, og den avtalte prisen er det vi forholder oss til. Eventuelle nødvendige endringer som må til for å nå målet, vil bli opplyst om og drøftet. Betaling av prosjektet faktureres med halvparten før og halparten etter ferdigstillelse.

  • DragonWeb Production
    Bjørn Evjes gate 7
    3681 Notodden
  • Foretaksregisteret:
    919 364 920 MVA