Quickshop

Aldri har det være viktigere å kunne selge sine produkter over nett! Vi ønsker å kunne hjelpe til på en så effektiv måte som mulig, og lanserer nå tjenesten DragonWeb Quickshop! 

Mobirise

DragonWeb Quickshop

01.

Klargjort på rekordtid

DragonWeb Quickshop er en tjeneste der vi oppretter og klargjør en webshop til deg/dere på rekordtid. Vi setter den opp med et generelt basic design, og med deres logo og enkle tilpassninger. Inkludert i prisen er oppsett av betalingsløsning mot eksisterende PayPal eller Stripe. 

02.

Billigst i landet?

Vi hopper i det, og oppsett oppsett av operativ WebShop til 2500,- eks. mva. (+  månedlig abonnemet hos Shopify fra 29USD per måned.
Les mer her.

03.

Overlevering og tilleggstjenester

Når webshoppen er klar, sender vi over innlogging og informasjon om hvordan systemet håndteres. Du vil lett kunne legge til dine første produkter og ha mulighet for å generere nye slag umiddelbart.

Mobirise

Trygt / Enkelt

Norske nettbutikker bruker Shopify

Shopify har i en årrekke værde et av verdens mest utberedte webshop-system.

Shopify har integrert oversetting til norsk-bokmål og er valget til tusenvis av norske nettbutikker.

Fleksibilitet er viktig, og Shopify kan integreres mot blandt f.eks Bring, Klarna, Kortbetaling, Visma eAccounting, Tripletex, PayPal, Stripe...

Enklelt / Smoooooth

Vi klargjør din webshop for deg

Shopify er en platform som er meget enkel å komme igang med, men med hjelp fra oss, vil du kun nyte godene av en webshop som er opperativ og klar til bruk. Om du ønsker videre bistand til bruk eller grafikk, kan vi gi konsulentjelp og rådgivning til 850,- per time. Prisen for oppsett og klargjøring av webshop har en fastpris på 2500,- eks. mva.

Mobirise
Mobirise

Mobil / app

Styr nettbutikken fra telefonen

Shopify har en utrolig god og oversiktlig mobilapplikasjon. Fra denne kan du legge til nye produkter, opprette produksamlinger, få full oversikt over besøkende og bestillinger og mye mye mer!

Start din butikk idag...

Å ta kontakt med oss er det første steget. Vi vil komme tilbake til deg innen tre timer (Mellom 08:00 - 18:00) for videre prat om hvordan vi kan få deg og din bedrift opp på en operativ webshop-løsning.

  • DragonWeb Production
    Bjørn Evjes gate 7
    3681 Notodden
  • Foretaksregisteret:
    919 364 920 MVA