Boligvelger for WordPress

Prosjekt- og boligpubliserings system for WordPress. 

DragonWeb Production tilbyr et komplett klient-tilpasset prosjekt- og boligpubliserings verktøy for WordPress. Systemet kan installeres på eksisterende WordPress installasjon, eller settes opp fra bunnen av på en helt ny webside. 

Gunninstallasjonen har alt du trenger for å komme i gang med prosjekt- og boligpubliseringen. Systemet kan også utvides/tilpasses etter kundens ønsker.

Boligprosjekt
Publiser presentasjoner av komplette prosjekter i tilpassede maler. Et prosjekt kan 'huse' uendelig mange boliger som potensielle kunder kan nå via opplisting eller en 'Boligvelger'. Malbasert løsningsom kan tilpasses kundens ønsker.
Bolig / leilighet / tomt
Presenter enkelte boenheter med bilder, galleri, prospekter og egendefinerte atributter. Knytt boliger til større prosjektsamlinger for sortering, filtrering og god søkbarhet.
Agent / megler
Skap en database av agenter/meglere og knytt en eller flere av disse til enkelte boliger som kontaktperson(er).

WOLI er et komplett databasestyrt publiseringsverktøy for eiendomsprosjekter og boliger til WordPress drevne websider. Systemet er skapt av Dragonweb Production samarbeid med Langesand AS for å dekke boligentreprenørers behov for å presentere eiendomsprosjekter på nett.

Web-eiendom kan installeres på eksisterende WordPress webside, eller settes opp på nytt domene og installasjon. WOLI bygges på gode, stabile og velutprøvde WordPress utvidelser.